Στην Ολλανδία η αποστολή της AGA για εκπαίδευση και αξιολόγηση σε συνεργασία με τον Ρενέ Σταμ!

”Σάρκα και οστά” παίρνει η συνεργασία της Athens Goalkeepers Academy και του Ρενέ Σταμ, η οποία ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2023, λίγες ημέρες μετά το τέλος του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”, όπου ο επιτυχημένος Ολλανδός GK Coach έδωσε το ”παρών”.

Η αποστολή της AGA βρέθηκε στην Ολλανδία από τη Δευτέρα (8/5) έως την Κυριακή (14/5). Πέντε τερματοφύλακες της AGA και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων (οι δύο εξ αυτών προέρχονται από την Goalkeeper School Academy του κ. Ανδρέα Αντωνόπουλου στον Νομό Ηλείας), οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Επικεφαλής της Σχολής μας, κ. Χρήστο Λάμπρου, εκπαιδεύτηκαν και θα αξιολογηθούν τρεις ιστορικές ομάδες της Eredivisie και μικρότερων κατηγοριών, με εισήγηση του κ. Σταμ.

Προπόνηση στην Ουτρέχτη και συνάντηση με τον Μπάρκα

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο Αθλητικό Κέντρο της Ουτρέχτης, υπό τις οδηγίες του Ντένις Σμιτ, προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας της τοπικής ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην Eredivisie. Οι νεαροί goalkeepers μάλιστα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουτρέχτη ως δανεικός από τη Σέλτικ!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνεχίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ADO Den Haag, στη Χάγη, από τους GK Coaches της ομάδας, υπό την επίβλεψη του συνεργάτη της AGA, κ. Ρενέ Σταμ.

Η τρίτη ολλανδική ομάδα που αξιολόγησε τους αθλητές της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων ήταν η Φίτεσε, στο Άρνεμ!

Το 2ο στάδιο αξιολόγησης

Οι πέντε αθλητές που βρέθηκαν στην Ολλανδία πέρασαν από το 2ο στάδιο αξιολόγησης αφληνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Το πρώτο στάδιο είχε διεξαχθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν πέρασαν με επιτυχία από το ”μικροσκόπιο” του επί 12 χρόνια Επικεφαλής Προπονητή Τερματοφυλάκων της ”θρυλικής” Ακαδημίας του Άγιαξ, κατά τη διάρκεια του ”2ου Πανελλήνιου Camp Τερματοφυλάκων”.

Αν κάποιος/α goalkeeper επιλεχθεί από ομάδα της χώρας, τότε -σε συνεννόηση με την AGA Agency– θα ταξιδέψει στην Ολλανδία στο άμεσο μέλλον για το 3ο και τελικό στάδιο της αξιολόγησης.

Το 17ο ταξίδι, σε 7η διαφορετική χώρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 17ο εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό στην ιστορία της Athens Goalkeepers Academy και η Ολλανδία είναι η 7η διαφορετική χώρα, καθώς έχουν προηγηθεί οι Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κύπρος και Σουηδία!

Διάβασε Επίσης

Περισσότερες Ειδήσεις

Antonello Brambilla: Η AGA φέρνει στην Κρήτη έναν από τους κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων στην Ιταλία!

Ο Antonello Brambilla, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2024, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στον σταθμό του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy στα Χανιά, μαζί με τον Επικεφαλής της Athens Goalkeepers Academy, κ. Χρήστο Λάμπρου.

Διάβασε Περισσότερα »

Στη Γένοβα η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy για το 20ό εκπαιδευτικό ταξίδι της ιστορίας της

Στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα, στη Βορειοδυτική Ιταλία, έχει καταλύσει από το βράδυ της Παρασκευής και για μία εβδομάδα (9-16/2/2023) η αποστολή της Athens Goalkeepers Academy και του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων.

Διάβασε Περισσότερα »

Η Τζένοα καλωσορίζει την Athens Goalkeepers Academy μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy για την Ιταλία, η Ακαδημία της Τζένοα στέλνει το δικό της καλωσόρισμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. κάνοντας λόγο για μια ”360° εμπειρία στον πλανήτη rossoblù”!

Διάβασε Περισσότερα »

Έλα στην AGA, γίνε... το Νούμερο 1!

andy-hall-EZnI8kiqUiQ-unsplash-1.jpg
RemasterDirector_18da6b0cf